JÖVÖNK

jovonk.com

Subtitle

BLOG

Antalffy Tibor oldalarol kitiltottak reszere

Posted on January 2, 2019 at 4:40 AM
Nem kommentálom a blog tulajdonosának azt a mentalitását, hogy irtóhadjáratot indít mindenki ellen, aki a kormánnyal szimpatizál és letiltja ezen régi olvasóit az oldaláról. Itt menedékre találnak, ha mondanivalójuk van. Ám ellenzékiek messze kerüljék el ezt a helyet, mert hazaárulókkal nem bratyizunk. Miért hazaáruló? Mert itt nem belpolitika folyik, ezt kellene megérteni egyeseknek, különösen, ha PREPPER az ember.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

3 Comments

Reply Ged
7:04 AM on January 10, 2019 
Az említett blogon is ugyan történik, ami minden más fórumon: aki nem ért egyet a gazdával, azt kiutálják. Mivel mindkét fél csak és kizárólag a hasonló gondolkodásúakkal érintkezik/kommunikál, hamar kialakul bennük az érzés, hogy mindenki úgy látja a dolgokat, mint ő ? ergo többségben vannak. Annyira eltávolodtak az álláspontok, hogy esély sincs valamiféle együttműködésre, vagy konstruktív vitára. Szerintem egy Majdan-szerű puccskísérlet sem zárható ki.
Reply tom
9:22 AM on January 9, 2019 
A mai politikai összefoglaló se semmi... véres megdöntés külföldről. Ennek elgurult a gyógyszere. Rendszeres olvasó voltam és kommentelő, más néven persze de most már olvasni sincs kedvem.
Reply valaki
7:23 AM on January 7, 2019 
Hányinger, ami ott megy. Sok kommentelő meglepett, de a leginkább ahogy az öreg kifordulva önmagából habzó szájjal tombol, és személyeskedik bárkivel, aki nem ellenzéki.